Extra aanbod

Opvang

Voorschools: vanaf 8 uur

Naschools: tot 17 uur

Op woensdagmiddag: van 12.05 uur tot 17 uur. Omdat we een kwaliteitsvolle opvang willen garanderen, dient hiervoor vooraf te worden ingeschreven.

Specifieke afspraken vindt u terug in het schoolreglement. 

 

Vakantiewerking – speelplein – jeugdbeweging

Tijdens de zomervakantie en andere vakanties organiseert VFG-Jong Oost-Vlaanderen vakantie- en speelpleinwerking voor kinderen met en zonder beperking tussen 3 en 13 jaar. Opgelet: de speelpleinwerking vindt plaats in basisschool ‘De Zonnepoort’ te Gent. U kan het volledige aanbod speelpleinen en vakanties bekijken op www.joetz.be/vfg-jong

‘Jeugdwerk voor allen’ is een organisatie die inspanningen doet naar het toegankelijk maken van jeugdwerk. Op hun website (www.jwva.be) is een overzicht te vinden van alle speelpleinen in Vlaanderen die aan de slag gaan met de individuele ondersteuningsvragen van uw zoon of dochter.

‘Puissance’ organiseert hippotherapie-kampen tijdens de zomer.  Meer info is te vinden op www.puissance-therapie.com/kampen Vrienden Van Wolf vzw wil ervoor zorgen dat kampjes betaalbaar blijven voor alle kinderen en biedt korting aan. Flyers met kortingsbon zijn op school te verkrijgen.

KLJ Lovendegem ‘Unica’ organiseert als inclusieve jeugdbeweging maandelijks activiteiten voor kinderen met een licht tot ernstig verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis (8-14 jaar). Meer info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Een volledig overzicht rond vrijetijdsbesteding in de regio van de school vindt u hieronder.